5 причини защо антифеминизмът е вреден за вашето здраве

„Жените са виновни за всичко“ е старо колкото света. Този лозунг продължава да бъде запазена марка за антифеминистите и женомразците по цял свят дори и сега. Но в условията на глобализация и свободна интернет дезинформация, модерният антифеминизъм има няколко характерни за периода черти, които са особено вредни за вашето здраве.

1. Антифеминизмът унищожава връзката ви с действителността и възможността за рационално логическо мислене.

Съвременният антифеминизъм е изграден на многобройни противоречия. Примерно, един антифеминист може да твърди в един и същи разговор, както че жените имат достатъчно права, така и че патриархата вече не съществува, или че патриархата е много слаб, че патриархата не е достатъчно затегнат и тям подобни противоречия.

Това оплитане в собствените си аргументи кара антифеминистите да се разстройват, повишава им кръвното и е опасно за психичното здраве на човека, увлечен в опасния свят на антифеминизма.

2. Антифеминизмът разрушава възможността ви за пълноценна романтична връзка с други хора

Една от основните характеристики на антифеминизма е, че за да си антифеминист, трябва да възприемаш жените като смесица от полови органи, миялна и перална машина и понякога инкубатор. За съжаление, тази тактика може да е удачна, когато пиеш ракия с други необичани мъже, но определено пречи да намериш емоционална връзка с друго човешко същество.

3. Антифеминизмът е вреден за сексуалния ви живот

Независимо, че антифеминистите гледат на жената като сексуален обект, без право на мислене, желания и мнение, тази сексуалност не е нищо повече от периодично лъскане на бастун. И това не се отнася само за хетеросексуалните мъже, а и за хомосексуалните такива, защото патриархалната доминация и обективизация на човешкото тяло е характерна за патриархалния режим без значение от сексуалната ориентация.

Или с други думи, специалистите са наясно, че много дупки могат да служат ефективно за лъскане на антифеминисткия бастун, но това се нарича самозадоволяване и няма нищо общо със съвокупление между двама човека.

4. Антифеминизмът често се демонстрира чрез емоционално, вербално и физическо насилие, което вреди на вашето психическо и физическо здраве.

img_2335-1

Досега разгледахме как антифеминизмът ви лишава от рационално мислене, от емоционална връзка и от сексуален живот. Учудващо ли е тогава, че антифеминистите са крайно агресивни към други човешки същества и към себе си дори? Не, разбира се! Това си е практически по патриархален дизайн.

Основната цел на патриархата е да създава войници или мутри за еднократно ползване от управляващите. Мъже, които са готови да бият и да не щадят живота на никого, дори и собствения си такъв.

Дали съзнателно, или подсъзнателно, антифеминистите често знаят, че те са просто пионка в нечия друга игра. Осъзнаването на безизходното си положение, когато за всичко са ти виновни жените, на които се подиграваш постоянно е много крайна форма на психическо увреждане, което неминуемо води до физически проблеми със сърцето (да и антифеминистите имат сърце, което да движи кръвта в тялото им) и с простатата.

5. Антифеминизмът унищожава емоционалната връзка с децата ви

Не казвам, че всички антифеминисти са педофили. Но за никого не е тайна, че всички педофили са антифеминисти. И всички антифеминисти целят да поддържат и затягат патриархалния режим за икономическа, емоционална и сексуална експлоатация на синовете и дъщерите на патриарха.

Значи, ако сте антифеминист, при всички положнения, хората около вас ви наблюдават как се държите около децата, защото всички знаят, че вероятността да сте педофил е доста голяма. Това е основната причина, вие да нямате емоционална и физическа връзка с децата си – фактът, че всеки жест към дете е вероятно подтикнат от педофилия или ще бъде предположен за такъв.

 

Антифеминист след скандал за педофилия

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: