Какъв мъж е, ако не се бръсне под мишниците?

Мъжете са интересни създания и по цял свят са различни и трудно разбираеми, но когато ги опознаеш, започваш да се възхищаваш на простотата и първичността им!

Тъй като съм имала удоволствието да бъда интимна с мъже от различни краища на света, аз знам някои от най-важните неща как да разпознаеш дали някой е „мъж“ или не е „мъж“. Мъжете по света не са еднакви, те например не са на едно и също мнение за това кои части на тялото могат да минават под ножа на бръснача.

В България и латино-страните като Бразилия и Мексико, мъжът бръсне подмишниците си. Мъжът от по-студените северни държави не си бръсне подмишниците и смята южноевропееца и южноамериканеца за немъж (т.нар. еurotrash).

maxresdefault

Преди да прекрача националните граници в интимен план, аз мислех че мъжете трябва да се бръснят под мишниците. Затова, много се ядосах първия път като видях косми там където не очаквах да има. Но после започнах да мисля по-дълбоко по въпроса и да осъзнавам, че мъжете, най-малкото, са човекоподобни същества. Колкото и рядко да го показват, мъжете имат мозък в главата си и могат да мислят за себе си.

В началото ми беше много трудно да осъзная, че не е нужно да им казвам какво да правят и че мъжете нямат нужда от това аз да им казвам какво да обличат или дали да си бръснат подмишниците. Но веднъж като го осъзнах, ми олекна.

Colour.jpg

Дали мъжете си бръснат подмишниците не беше вече мой проблем, а техен. Решението е тяхно, тялото си е тяхно… въобще не е моя работа да им казвам дали да си бръснат подмишниците или дали да плащат хиляди лева за перманентна епилация.

Ако сте с мъж в леглото и той ви опери подмишническа грива – не се ядосвайте прекалено. Това окосмяване на мъжа предизвиква гняв у вас, защото вие изпитвате желанието да контролирате мъжете, защото мислите, че те сами не могат да се контролират… Ще ви се прииска да му кажете, че не е истински мъж. Че трябва да се държи по мъжки. Но преди да го направите, се замислете – как бихте се чувствали, ако мъжете ви казваха дали си „жена“ или не, в зависимост от това дали си бръснете краката?!

Запомнете: Мъжете са загадка и са трудни за разбиране, но с малко повече търпение, ще започнете да осъзнавате, че и те са хора!

(Този текст е вдъхновен от Новини за Жени)

1 thoughts on “Какъв мъж е, ако не се бръсне под мишниците?

Add yours

Вашият коментар

Блог в WordPress.com.

Нагоре ↑